Afspraken – Heerhugowaard
Header afbeelding
Keizerfazant 80 1704 WL
Heerhugowaard
Spoed Kies 1

Afspraken

U heeft vast via de media gehoord over de toegenomen druk op de huisartsenzorg. Hierdoor kan het voorkomen dat u niet dezelfde dag op het spreekuur kunt komen. Voor u een afspraak op het spreekuur wilt maken, kunt u ook eerst kijken of dat wel nodig is. Gebruik hiervoor de website: www.moetiknaardedokter.nl.

Op de website www.thuisarts.nl kunt u ook veel informatie terug vinden over veel voorkomende klachten.

Spreekuur
Het spreekuur is uitsluitend op afspraak. Het is mogelijk om afspraken te maken via het patiëntenportaal Mijngezondheid.net.

Als u het liever telefonisch een afspraak wilt maken kan dat ook. Bij het maken van afspraken zal de assistente vragen naar de reden voor uw bezoek. Zij is hiertoe opgeleid en vraagt hiernaar om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en ernst van uw klachten. Tevens maakt zij een inschatting van hoeveel tijd u nodig heeft. De assistente is verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Per afspraak wordt er 15 minuten voor u ingepland. Denkt u meer tijd nodig te hebben, geef het dan aan bij het maken van de afspraak. We proberen daar dan rekening mee te houden.

De praktijk is telefonisch bereikbaar van 8 uur tot half 11, van 11 tot 12 uur en van 2 tot half 5. Voor het maken van afspraken willen wij u vragen om zo vroeg mogelijk op de dag te bellen.

Huisbezoek
Een huisbezoek kunt u uitsluitend aanvragen als het door de aard van uw klachten niet mogelijk is om naar de praktijk te komen. Voor het aanvragen van visites graag bellen voor 10 uur.

Uitslagen
Het inzien van uitslagen kan tegenwoordig ook online via  het patiëntenportaal Mijngezondheid.net Voor het telefonisch opvragen van uitslagen kunt u het beste bellen in de middag, 2 werkdagen ná he onderzoek.

Assistentespreekuur
De praktijkassistentes hebben een eigen spreekuur. Voor dit spreekuur kunt zowel via het Mijngezondheid.net als via de assistente een afspraak maken.

U kunt op de dit spreekuur terecht voor:

  • Controle van bloeddruk
  • Oren uitspuiten
  • Behandeling van wratten
  • Eenvoudige wondbehandeling
  • Verwijderen van hechtingen
  • Reizigersspreekuur
  • Urine onderzoek
  • Controle van bloedsuiker
  • Uitstrijkje in het kader van het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker